Sähköposti:

 

Puhelin:
+358 40 350 7060

Vetcare


Vetcare
Osta Photizo ihonline.fi

Photizo® Vetcare on suunniteltu hoitamaan hevosia, koiria, kissoja ja kaikkia muitakin eläimiä. LED- ja infrapunavalohoito on yksi markkinoiden turvallisimmista hoitokeinoista.

Photizo® Vetcare on tehokas tapa hoitaa krooniset kivut ja tulehdustilat, jotka liittyvät niveltulehduksiin ja rasitusvaurioihin. Photizo® Vetcare nopeuttaa paranemisen vaiheita, lievittää kipua, turvotusta ja tulehdusta, vähentää lihaskramppeja ja -jumeja ja lisää verenkiertoa voimakkaasti. Se kasvattaa veri- ja imusolun kokoa ja stimuloi immuunijärjestelmää, joka puolestaan varmistaa, että kuona-aineet poistuvat. Se puhdistaa ja parantaa hapen virtausta sekä ravinto- ja lääkeaineiden vaikutusta hoidetulla alueella.

Photizo® Vetcare on osoittautunut tehokkaaksi hoitomuodoksi:

 • Ihovauriot: haavat, haavaumat, punkin puremat, kuumat hot-spotit, paiseet, satulan tai valjaan painaumat sekä kovettumat, loisihottumat, liikaliha, raajojen nuolemisesta aiheutuvat infektiot, mustelmat, ulkoiset korvatulehdukset, ihotulehdukset, pyodermat, tassunpohjatulehdukset, pododermatiitti, ihoallergiatoireet, ekseema jne.
 • Tuki- ja liikuntaelinten ongelmat: niveltulehdus, jännetulehdus, myosiitti, nivelsiteiden ja jänteiden nyrjähdykset ja rasitustilat, mustelmat, murtumat, niska- ja selkäkivut, luuliiat, rasitusvammat, nivel- ja nivelkalvon tulehdukset, turvotus, hematoomat (verenpurkaumat), lihasvammat, lihaskouristukset, lihasten paine- ja laukaisupisteet, seroomat, utaretulehdus jne.
 • Leikkauksen jälkeinen hoito: mikä tahansa alue, joka hoidetaan kirurgisesti, mukaan lukien ihonsiirteet.
 • Muut: Sarveiskalvon haavaumat, virukseen tai herpekseen aiheuttamat muutokset, poski- ja sivuontelotulehdukset, silmänalueen vammat

Photizo® Vetcare stimuloi solun sisällä olevaa energiantuotantoa (ATP) jopa 250 kertaiseksi, tämä ohjaa soluja toimimaan optimaalisella tasolla. Se edelleen stimuloi ja säätelee DNA ja RNA-synteesiä - solujen sisäistä toimintaa - seuraamaan oikeaa paranemisprosessia vähentäen arpikudoksen ja liikalihan muodostumista. Tämä nopeuttaa luonnollista paranemisprosessia jopa 30-40% ja vähentää todennäköisyyttä liiallisen arpikudoksen muodostumiseen ja mahdollisiin komplikaatioihin. Photizo® Vetcare stimuloi endorfiinin ja serotoniinin eritystä.

Hoidossa hyödynnetään kehon omaa "lääkitystä", joka poistaa kipua ja rentouttaa luonnollisesti. Photizo® Vetcare vähentää tehokkaasti tulehduksen aiheuttamaa vahinkoa loukkaantumistilanteissa tai rasitusvammoissa, se vähentää lihaskouristuksia sekä -jumeja ja aktivoi lihasten paine- ja laukaisupisteitä.

Photizo® Vetcare auttaa vähentämään turvotusta lisäämällä veren virtausta suonissa ja kasvattaa veri- ja imusolun kokoa. Näin kuona-aineet poistuvat tehokkaasti rasittuneilta tai tulehtuneilta. Tämä vähentää painetta ja ärsytystä hermopäätteissä ja lievittää kipua. Aktivoimalla verenvirtausta, varmistaen, että kudokset voivat imeä enemmän ravintoaineita ja happea.

Photizo® Vetcare auttaa myös vähentämään bakteeri-infektioiden riskiä haavanhoidossa. Paikallisesti lisääntynyt verenkierto takaa ravinteiden ja lääkeaineiden pääsyn vaurioituneelle alueelle. Photizo® Vetcare stimuloi immuunisoluja reagoimaan infektioita vastaan. Photizo® Vetcare tukee optimaalisia soluolosuhteita (iho, luu, hermo, kavio, rusto ja lihaskudos) terveen kudoksen ylläpitämiseksi. Tämä voi auttaa estämään kudosten, kuten hermojen, luiden, nivelten ja verisuonien rappeumaa.

Kudos parantuu kolmessa vaiheessa; tulehdus, runsas kasvuvaihe ja uudelleen rakentuminen.

Krooniset "vammat" tai liialliset tulehdusreaktiot ilmenevät, kun kudos ei suorita tätä sykliä. Kudos pysyy tulehdusvaiheessa eikä etene proliferaatioon (solujen ja kudosten todellinen parantuminen) tai uudelleen rakentumisvaiheeseen. Näiden "vammojen" parantamiseksi keho tarvitsee solun sisäisen toiminnan (DNA ja RNA) stimulaatiota, esimerkiksi viimeistelläkseen tulehdusvaiheen ja siirtyäkseen todelliseen paranemisvaiheeseen. Kun tulehdusprosessi alkaa muodostamaan runsasta arpikudosta, syntyy kiinnikkeitä, jotka estävät lihas- ja kudossäikeiden normaalin liikkumisen. Tämä aiheuttaa ärsytystä sekä tulehdusta ja muuttuu helposti noidankehäksi.

Photizo® Vetcare lievittää lihasten kouristuksia, vapauttaa kivuliaita laukaisupisteitä, vähentää tulehdusprosesseja ja lievittää kipua - noidankehä murtuu ja kudokselle annetaan mahdollisuus parantua kroonisissakin olosuhteissa.

 • Sopii hoidoksi kaikentyyppisiin niveltulehduksiin ja peruuttamattomiin nivelvaurioihin.
 • Stimuloi endorfiinin ja serotoniinin eritystä - kehon oma kipua säätelevä ja rentouttava "lääkitys" (vaikutus on erityisen voimakas kissaeläimillä).
 • Lyhentää tehokkaasti vammasta tai ylirasituksesta johtuvaa tulehdusprosessia.
 • Vähentää lihaskouristuksia ja vapauttaa jumissa olevat lihasten akupunktio- sekä paine- ja laukaisupisteet.
 • Auttaa vähentämään turvotusta sekä vähentää hermopäätteiden painetta ja ärsytystä.
 • Lisääntynyt veren virtaus hoidettavalla alueella varmistaa, että kudokset puhdistuvat ja voivat imeä itseensä enemmän ravintoaineita ja happea.
 • Vähentää hermokipua