Sähköposti:

 

Puhelin:
+358 40 350 7060

Pain Relief


Vetcare
Osta Photizo ihonline.fi

Photizo Pain Relief on CE-hyväksytty laite kroonisen kivun hoitoon kotioloissa.

 

Mikä on krooninen kipu?

Jokainen kokee kipua aika ajoin elämässään, olipa kyse lihaksen loukkaamisesta, käden leikkauksesta tai kovasta kuhmusta päässäsi. Kipu on kehon tapa varoittaa sinua loukkaantumisesta, mutta kun vahinko paranee, kipu katoaa.

Krooninen kipu on erilainen, ja lääkärit määrittelevät kroonisen kivun yleensä kivuksi, joka kestää vähintään kolme tai kuusi kuukautta. American Pain -säätiön mukaan krooninen kipu vaikuttaa 42-50 miljoonaan amerikkalaiseen. Krooninen kipu liittyy yleensä johonkin taustalla olevaan perussairauteen.

Mikä voi aiheuttaa kroonista kipua?

Webmd.com:n mukaan joihinkin kroonisen kivun johtaviin syihin kuuluvat niveltulehdus, selkäongelmat, aiemmat vammat tai leikkaukset, hermovauriot, infektiot ja fibromyalgia.

Kautta aikojen on tiedetty, että auringonvalossa on sekä parantavaa voimaa että hyvinvointiominaisuuksia. Valo on energiaa ja energia ylläpitää elämää - sitä ei voida tuhota, mutta se voidaan muuntaa muuhun muotoon.

Photizo Pain Reliefin LED-valohoito hyödyntää puna- ja infrapunavalon parantavaa voimaa tietyillä aallonpituuksilla ja taajuuksilla. Se kiihdyttää paranemista aktivoimalla kehon omaa kipua poistavaa ja rentouttavaa 'lääkitystä'. Photizo Pain Relief lisää verenvirtausta hoidettavalla alueella ja se mahdollistaa kaikkien kuonaineiden poistumista alueelta nopeasti.

Photizo Home Care -laitteet ovat puna- ja infrapunavaloa välittäviä LED-valolaitteita, joiden valo tunkeutuu ihoon energian tuotannon ja muiden metabolisten prosessien stimuloimiseksi kohdealueilla. Infrapunavalo on yksi ainoista fyysisistä hoidoista, jotka toimivat parantavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Loukkaantuneille soluille voidaan todella antaa uutta eloa valoterapialla. Loukkaantuneille soluille voidaan todella antaa uutta eloa valoterapialla.

LED:it ovat käteviä valon tuottamiseksi tietyillä aallonpituuksilla, ja useat tutkimukset osoittivat, että itsessään valo tietyillä aallonpituuksilla on se, joka on luonteeltaan terapeuttinen. Kaikilla biologisilla järjestelmillä on ainutlaatuinen absorptiospektri, joka määrittää ne aallonpituudet, joiden säteily imeytyy tuottamaan tietyn terapeuttisen vaikutuksen. Spektrin näkyvästä punaisesta ja näkymättömästä infrapunavyöhykkeestä on osoitettu olevan erittäin läpitunkevia ja ainutlaatuisia terapeuttisia vaikutuksia elävään kudokseen. LED-valot sallivat myös valonsäteen levittämisen sen sijaan, että se olisi tarkka valonsäde. LED:n laajakulmainen diffuusio antaa sille helpommin laajemman vaikutusalueen, näin valonsäteet kykenevät tunkeutumaan laajemmalta pinta-alalta ja tämä johtaa siihen, että saadaan nopeampi käsittelyaika tietyllä alueella kuin laserilla.

Aseta vain Photizo Pain Relief -laitteen pää (LED:it) hoidettavalle alueelle, paina virtapainiketta ja odota, kunnes ajoitettu hoito päättyy, ja siirrä sitten seuraavaan hoitoa vaativaan alueeseen. Toista, kunnes olet käynyt läpikaikki halutut alueet.

Krooninen kipu liittyy yleensä johonkin perussairauteen. Hoida aina laitteen LED-valo pää ihoa vasten. Koska veri imee itseensä suurimman osan valosta paina laitteen päätä varovasti kiinni ihoon, jotta pinnallinen verenvirtaus tukkeutuisi hoidon ajaksi mekaanisesti. Tämä varmistaa valon syvemmälle tunkeutumisen.

Aloita käsittelemällä kipeytyneitä alueita yksi kerrallaan kerran (1) päivittäin 5 päivän ajan ja sitten kaksi (2) - kolme (3) kertaa viikossa. Kun kipeytynyttä kohtaa hoidetaan Photizolla, saattaa alue kipeytyä hetkellisesti entisestään, se kuuluu asiaan, kun kauan pinteessä olevat solut alkavat heräilemään.

  • Aallonpituudet: 633nm punavalo, 850nm infrapunavalo
  • Hoitoalue: 4.7cm2
  • Teho: 330mW/cm2
  • Laitteen paino: 280 g
  • Hoitoannos on 41 sekuntia, jokainen annos sisältää molemmat aallopituudet ja tehon samanaikaisesti

Kaikilla on sama tukeva rakenne, tehokkaat ledit ja ammattimainen laatu. Kukin laite myös lähettää samat valon aallonpituudet (633 nm punainen ja 850 nm infrapuna). Ne eroavat toisistaan esiohjelmoidun hoidon kestolta ja taajuuksilta, joita käytetään tiettyjen parannushyötyjen kohdistamiseen. Photizo Pain Relief suorittaa 41 sekunnin erityisen taajuuden ohjelman kivunlievitykseen, paranemiseen ja rentoutumiseen ihmisillä.

Photizo Vetcare suorittaa 31 sekunnin ohjelman, jonka taajuudet on räätälöity kivun lievittämiseen, tulehduksen vähentämiseen ja eläimillä. Photizo Blush suorittaa 16 sekunnin ohjelman, jonka taajuudet on räätälöity ihonhoitoon. Yhteenvetona voidaan todeta, että lähtö on sama, mutta taajuusohjelmat ja hoidon pituus eroavat toisistaan.